Agenda

Regelmatig organiseren wij een lunchbijeenkomst in Restaurant PEX te Den Haag, waarbij wij bijzondere gastsprekers uitnodigen om een actueel onderwerp te bespreken.
Iedere lezing wordt voorafgegaan door een uitgebreide netwerkborrel, waarbij collega's uit de verzekeringsbranche elkaar informeel kunnen ontmoeten.

‹ Vorige maand   Volgende maand ›

Februari 2024

Lunchbijeenkomst 15 februari 2024

2024-02-15

Nieuwe locatie: Restaurant PEX.

‘Hoe werd een grote pensioenverzekeraar van rode-lantaarndrager de nummer 1? Welke olympische lessen vormden het geheim achter dit succes en wat kan iedereen hiervan leren, voor zowel zakelijke als persoonlijke groei? Ik ontdekte de kracht van het geven’, aldus onze inleider die na jaren als succesvolle commerciële professional in 2020 het roer omgooide.

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum heeft het genoegen u uit te nodigen voor de lunchbijeenkomst op donderdag 15 februari 2024 in ‘Restaurant PEX’, Evert Wijtemaweg 5 te Den Haag met als gastspreker:

Wim de Bundel
Commercieel directeur Ecclesia

met als titel
’Geven is leven’

Om 12u starten wij met het aperitief. Na een korte lunch zullen wij het woord geven aan onze gastspreker, waarna de bijeenkomst stipt om 14u wordt afgesloten.

NB Onze volgende bijeenkomst is op 21-3-2024.

Restaurant PEX heeft ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur en is gelegen in de Bosjes van Pex.